Saltear al contenido principal
Menú
Frecuencia Estéreo, Trasciende Las Fronteras, Esta Vez Desde Noruega.

Frecuencia Estéreo, trasciende las fronteras, esta vez desde Noruega.

Gi julen til barna

Alle pengene som samles inn vil gå til barn i Medellin med formålet å gi de gode juleminner i form av gaver, mat etc.

Vi er nå kommet ett stykke ut i november, og jula står for tur. Barn som kledde seg ut, besøkte venner og samlet seg i gatene for knask eller knep er kanskje et vagt minne for noen, men trolig et kjært minne for andre.

Som voksen kan tiden gå utrolig fort. Vi haster avgårde med daglige gjøremål og forpliktelser til jobb og familie. Iblant får vi et avbrekk fra hverdagen, hvor vi kan senke skuldrene og lade batteriene.

For barn er det er annen hverdag. De har energi lik en topp athlet. De leker, skaper relasjoner,lærer og utvikler seg. Hele dagen lang. Helst innenfor de trygge rammene vi voksne kan gi dem. En Halloween feiring, sykkelen de ønsker seg til bursdagen eller sminkesettet de ønsker seg til jul. Vi vet at det er minner de tar med seg og som gir de mye glede.

På Halloween som var, fikk vi muligheten til å gi en liten donasjon til noen utvalgte barn i Colombia. Et lokalt radioselskap ville arrangere en Halloween feiring til barn som ikke hadde mulighet til og feire. De ordnet med kostymer, leker, mat og godteri.

Jeg og min kone startet denne innsamlingen fordi vi ønsker og gi flere barn gode minner. Vi har kontakt med et lokalt radioselskap i Medellin som vil være behjelpelig med å fordele innsamlingen til barn som kanskje ønsker seg akkurat den sykkelen til jul.

Te gusto este artículo
Recibe en tu correo toda la información¡

Es posible que recibas la notificación de la suscripción como correo SPAM o correo no deseado.

Habeas Data, política y tratamiento de datos personales Frecuencia Estéreo.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba
Buscar